WIE ZIJN WIJ?

LB-IX is in 2012 opgericht door Mark Lindeman en Niels Bogman. Omdat wij overtuigd zijn dat er veel meer resultaat te halen valt uit het samen wérken met leveranciers. Dat gaat niet vanzelf. Het vraagt om actieve benadering van alle mensen die daarbij betrokken zijn. Binnen de eigen organisatie maar ook bij de leveranciers.

Ieder bedrijf is uniek. Er is geen standaardmethode die voor elke organisatie geschikt is. Daarom is onze filosofie praktisch en makkelijk inzetbaar. Wij putten uit een groot arsenaal aan ervaringen en best practises. Die zijn gebaseerd op het werk dat wij vele jaren op het gebied van Supply Chain Management en Inkoop hebben gedaan. Zowel binnen grote multinationals als kleinere organisaties. In binnen- en buitenland. Met het doel zoveel mogelijk waarde te creëren voor onze klanten.

Mark en Niels

Over Niels Bogman

Niels is zijn carrière begonnen als Supply Chain Management Trainee bij Heineken. Zijn eerste Procurement ervaring deed hij op binnen de Global Procurement afdeling van Heineken.

In 2007 is Niels overgestapt naar Valstar Simonis, een ingenieursbureau voor de bouw. Als partner en directielid was Niels verantwoordelijk voor de groei van het bureau. De focus lag daarbij op het verbeteren van de (leveranciers) relaties en de afstemming op het lange termijn groeiplan van het bedrijf.

In 2012 heeft Niels samen met Mark Lindeman LB-IX opgericht.

Niels’ analytische vaardigheden in combinatie met zijn pragmatische aanpak zijn succesvol gebleken binnen dynamische omgevingen. Hij schakelt soepel met verschillende mensen binnen de organisatie, zowel op hiërarchisch als functioneel niveau.

Niels heeft een Msc behaald aan de Universiteit van Delft en is AME gecertificeerd brouwer.

linkedin

Over Mark Lindeman

Mark is zijn carrière begonnen als Management Trainee in de petrochemische industrie (Arco Chemical, vandaag de dag LyondellBasell). Daar heeft hij gedurende acht jaar verschillende functies gehad binnen Supply chain, Finance en Procurement.

In 1999 is Mark overgestapt naar Heineken waar hij acht jaar lid was van het managementteam van Global Procurement. In deze rol heeft hij ervaring kunnen opdoen in de transitie van een decentrale Procurement functie tot een centraal geleide.

Na zijn tijd bij Heineken heeft Mark een aantal jaar gewerkt als zelfstandig Procurement & Supply Chain specialist.

In 2012 heeft Mark samen met Niels LB-IX opgericht.

Een goede neus voor gevoeligheden binnen organisaties en een analytische aanpak. Dat kenmerkt de aanpak van Mark. Hij stuurt daarbij op heldere besluiten een meetbare resultaten die passen bij de organisatie waarin hij actief is.

Mark heeft een Bsc behaald aan de Hogeschool Haaglanden en een MBA aan de RSM Erasmus University.

linkedin